Instagram
follow me on facebook
På svenska In English

Välkommen till East Street Tattoo Supplys webbshop!

Observera att samtliga produkter under kategorierna märkta med [T] ENDAST säljs till registrerade tatuerare som är godkända av East Street. Om du inte blivit godkänd som tatuerare av oss efter att du registrerat dig i webshopen och lägger en order innehållande produkter ur dessa kategorier gör vi ett återköp på din beställning, minus en scratcheravgift på 500 kronor för att du tar upp vår tid. Övriga produkter är givetvis tillgängliga för alla våra kunder.

Flåsar myndigheterna er i nacken om de nya färgreglerna? Ta det lugnt, vi har lösningen.

Eternal INK är en av marknadens få märken som är godkända enligt de många nya kraven som ställs på tatueringsfärg. Alla våra färger är registrerade hos berörda myndigheter och samtliga flaskor har den korrekta märkningen.

Dessutom har vi tillsammans med Lundbergs Custom skapat ett färgdokument som innehåller all den information varje tatuerare är skyldiga att ge till sina kunder. Detta hjälpmedel har varit mycket kostsamt att ta fram, så därför säljer vi det för 400 kr exklusive moms. Kolla in länken Färgdatabas längst ner i menyraden till vänster!

//ESTS

PS: Nya regler är egentligen aldrig kul, men vi ser det från den positiva sidan. Det här gynnar hela branschen eftersom det kan rensa upp lite i pirattillverkningsträsket – och dessutom göra våra kunder medvetna om vad deras nya tatuering innehåller.

 
 
East Street Tattoo & Supply | Ölandsgatan 50 | SE-116 63 Stockholm | +46 (0) 8 580 803 50 supply@eaststreet.se