Instagram
follow me on facebook
På svenska In English

Välkommen till East Street Tattoo Supplys webbshop!

Observera att samtliga produkter under kategorierna märkta med [T] ENDAST säljs till registrerade tatuerare som är godkända av East Street. Om du inte blivit godkänd som tatuerare av oss efter att du registrerat dig i webshopen och lägger en order innehållande produkter ur dessa kategorier gör vi ett återköp på din beställning, minus en scratcheravgift på 500 kronor för att du tar upp vår tid. Övriga produkter är givetvis tillgängliga för alla våra kunder.


East Street Tattoo Supply växer och växer. Vi vill gärna klappa oss på bröstet och berömma oss själva för det. Men i slutändan det är vi som ska tacka er kunder. Ni har gett oss ert stöd hela vägen dit vi är idag och låtit oss göra det vi vill. Resultatet har blivit ett stort men samtidigt väldigt utvalt sortiment.

Det här blir vårt sätt att säga tack till er! En gång i veckan året ut kommer vi köra en schyst deal på schysta prylar. Målet är riktigt attraktiva deals. Vi snackar inte om rabbaterad tejp och grönsåpa. Utan vi snackar om pålitliga tatueringsmaskiner, power supplys och åtrovärda böcker.

Varje fredag kommer ett nytt erbjudande som håller i sig i sju dagar.

Denna veckas deal är:
HM TOOLS & DYE

 
East Street Tattoo & Supply | Ölandsgatan 50 | SE-116 63 Stockholm | +46 (0) 8 580 803 50 supply@eaststreet.se